<
Sluiten

Pretparkkaartjes met korting kopen

Ga je naar Florida op vakantie en wil je pretparken bezoeken? Als je vooraf je kaartjes op een veilige manier online koopt, ben je gegarandeerd van lage prijzen met de beste kortingen en je hoeft ter plaatse niet in de rij te staan.

Een betrouwbare site op dit gebied is UndercoverTourist.com, een Amerikaanse website die gespecialiseerd is in toegangskaarten voor pretparken. Je kunt bij UnderCoverTourist de goedkoopste tickets vinden voor populaire pretparken zoals Walt Disney World, SeaWorld Orlando, Universal Studios, Wet ‘n Wild, Gatorland, Kennedy Space Center, Universal Studios en Bush Gardens Tampa.

Deze site heeft een aantal voordelen:
– duidelijkheid in de normale prijs, de gegeven korting en de te betalen prijs
– veilig betalen via creditcard
– de kaartjes worden gratis naar Nederland of België verzonden
– als de kaartjes om wat voor reden dan ook niet aankomen dan worden de kaarten geannuleerd en worden er nieuwe toegangskaarten opgestuurd
– omdat je vooraf koopt en betaalt, heb je geen last van eventuele tussentijdse prijsstijgingen
– zeker op het moment dat de parken ‘s morgens opengaan kan het druk zijn aan de kassa’s. Die eerste drukte omzeil je op deze manier
– geen gedoe meer om ter plaatse de goedkoopste kaartjes te zoeken.

let op

Het kopen bij een betrouwbare site is voor toegangskaarten van belang. Helaas zijn er ook verkopers van gebruikte kaarten actief, hoewel die nog steeds vooral op straat proberen een slaatje te slaan uit de zoektocht naar goedkope pretparkkaartjes.

Vaak gaat het om kaartjes waar geen expiry date op staat, maar waar de gegevens in de magneetstrip verwerkt zijn. Aan deze strip kun je niet zien dat de kaartjes al gebruikt zijn en word je aan de toegangspoort geweigerd. Koop dus alleen kaarten bij betrouwbare bronnen zoals UndercoverTourist.com, de conciërge in je hotel, bij de pretparken zelf of via één van de vele visitor information centers.

Betrouwbare Europese verkopers

Wil je jouw pretparkkaartjes liever via Europese verkopers aanschaffen, bijvoorbeeld omdat je met iDeal wilt betalen? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn twee grote betrouwbare verkopers actief op de Nederlandse markt: Tiqets en GetYourGuide. Bij deze bedrijven kun je alle info in de Nederlandse taal lezen, zie je duidelijk wat je krijgt en kun je met je Nederlandse bankrekening online betalen. Vaak gelden er gunstige annuleringsvoorwaarden, voor het geval dat je plannen wijzigen.

pretparktickets bekijken bij Tiqets pretparktickets bekijken bij GetYourGuide

Coupons

Voor sommige parken zijn er kortingsbonnen (zogenaamde coupons) in omloop. Geldige coupons kunnen je kortingen opleveren van enkele dollars per kaartje. Let wel goed op de geldigheid en de voorwaarden van de coupons.

pretparkkaartjes met korting