<
Sluiten

Kissimmee

De stad Kissimmee ligt ten zuiden van Orlando. Vanwege de korte afstand tot Orlando zijn er redelijk wat toeristen die accommodaties in Kissimmee boeken met als doel om de pretparken in Orlando te bezoeken. Populaire parken zoals Disney, SeaWorld en Universal liggen op 15 tot 25 minuten rijden van Kissimmee. De motels en hotels die je hier vindt zijn over het algemeen een stuk aantrekkelijker geprijsd dan de hotels die je bijvoorbeeld aan International Drive in Orlando vindt.

De grootste concentratie aan accommodaties vind je langs de US 192. Hier vind je ook allerlei restaurants (vooral ketens), fastfoodrestaurants, winkels en de zogenaamde dinnershows. Al deze zaken zorgen in de avonduren vooral voor veel neon langs deze drukke weg. Niet het meest sfeervolle plaatje, wel echt Amerikaans.

De enige echte attractie van Kissimmee zelf is de historische binnenstad. Old Town is een voetgangersgebied waar je allerlei winkeltjes en gebouwen van begin vorige eeuw aantreft. Naar onze mening niet echt de moeite waard om speciaal voor naar Kissimmee te reizen.

Kissimmee