<
Sluiten

Vliegtickets

Rechtstreeks naar Florida vliegen kan vanaf Amsterdam alleen maar met KLM. Deze vluchten worden meerdere keren per week uitgevoerd en gaan naar Miami. Met het Duitse Air Berlin is de keuze een stuk groter. Vanaf Düsseldorf Airport kun je rechtstreeks naar Fort Myers en Miami vliegen. Vanaf de Duitse grensluchthavens Frankfurt International, Keulen-Bonn en Münster-Osnabrück kun je rechtstreeks naar Miami vliegen.

Vliegen naar Florida kan relatief goedkoop zijn. Het moment van boeken, de gewenste vertrekdata en de keuze wat betreft luchtvaartmaatschappij en luchthaven zijn mede bepalend voor de uiteindelijke vliegticketprijs.

vliegtickets

Onze tips om zo goedkoop mogelijk een vliegticket naar Florida te boeken

– Vergelijk de prijzen van de verschillende vliegticket aanbieders. Tussen de grote internet aanbieders kunnen onderlinge verschillen voorkomen. Wie de goedkoopste is, is altijd een momentopname en vooral afhankelijk van het specifieke traject dat je wilt boeken.
– Zo vroeg mogelijk boeken levert in de regel de goedkoopste vliegtickets op.
– Tijdens schoolvakanties liggen ticketprijzen vaak aanzienlijk hoger dan normaal. Probeer om via Duitsland of België te boeken als het alleen bij ons schoolvakantie is.
– De meeste boekingssites bieden niet alle luchtvaartmaatschappijen aan. Sommige maatschappijen kun je vrijwel alleen rechtstreeks boeken, met name de chartermaatschappijen en low cost airlines.
– Tijdens het lokale hoogseizoen zijn de vliegtickets vaak schaarser en duurder.
– Wees flexibel in luchthaven en vertrekdata indien dat mogelijk is. Een dag eerder of later vliegen kan soms flink schelen. Ook kan het aantrekkelijk zijn om naar Fort Lauderdale in plaats van Miami te vliegen of juist andersom. De mogelijke besparing maken de extra reistijd ter plaatse vaak ruimschoots goed.
– Uit ervaring weten we dat het reisbureau niet altijd in staat is om dezelfde goedkope tarieven te vinden die je zelf soms op internet vindt. Ga er daarom niet automatisch van uit dat zij als deskundigen ook daadwerkelijk de beste tarieven weten te vinden.
– Het komt steeds minder voor, maar kijk ook naar de zogenaamde campingvluchten via reisorganisaties. Deze zijn vaak aantrekkelijk van prijs. Hetzelfde geldt voor zogenaamde fly-drives waarbij de vluchten gecombineerd worden met autohuur en eventueel hotels.
– Houd er bij het vergelijken van vliegticketprijzen rekening mee dat websites kosten in rekening brengen voor het boeken van tickets (servicekosten en eventueel administratiekosten) en reisbureaus ook een vergoeding van soms enkele tientallen euro’s per vliegticket in rekening brengen.
– Onder sommige voorwaarden (student, senioren) kun je goedkopere vliegtickets kopen. Let goed op of je op het moment van vliegen inderdaad nog aan de gestelde regels voldoet.

vliegen naar Florida

vliegen naar Florida

Vliegen naar Florida? Lees alles over vliegen naar Florida, de rechtstreekse vliegverbindingen en de vluchtduur van de vluchten naar Florida.

lees verder
vliegtickets kopen

vliegtickets kopen

Goedkope vliegtickets naar Florida kopen? Hier boek je de beste vliegtickets naar de verschillende bestemmingen in Florida.

lees verder