<
Sluiten

Sterren spotten

Dankzij het heerlijke klimaat, de prachtige stranden en de geweldige locaties om te wonen of vakantie te vieren vind je in Florida voldoende sterren die hier permanent of tijdelijk wonen. Ook als vakantiebestemming zijn de hotels en villa’s in Florida populair onder Amerikaanse en internationale beroemdheden. Wie de roddelbladen leest en weblogs volgt, zal regelmatig foto’s voorbij zien komen van celebs zoals Beyoncé, Kim Kardashian of Paris Hilton op de stranden van Miami Beach.

De kans dat je sterren in het wild tegenkomt is in Miami veel kleiner dan de kans dat je een bekende Nederlander in de P.C. Hooftstraat ziet. Dat ligt enerzijds aan het feit dat Miami en Miami Beach over een zeer ruim gebied uitgestrekt liggen, tevens biedt het zeer veel mogelijkheden om vrij anoniem aanwezig te zijn. De meeste beroemdheden zul je het openbare leven in Florida niet veel op zien zoeken. Zij verstoppen zich over het algemeen in luxe villa’s en suites van de duurste hotels. Om ze te zien moet je met een flinke telelens het geluk hebben dat je er eentje voor de camera krijgt.

Als ze zich wel op straat begeven is de kans om ze te zien het grootste in de betere clubs en restaurants. Het personeel is er in zulke gelegenheden vaak op getraind om ervoor te zorgen dat er geen grote groepen mensen in de buurt van de sterren kunnen komen. Soms heb je geluk en zie je toch een beroemdheid op een strand voor een chic hotel of ergens in South Beach.

Boottochten

Sterren spotten

De boottochten die je langs de huizen op dure eilanden zoals Star Island, Palm Island en Hibiscus Island brengen laten je kapitale villa’s waar sterren zouden wonen of gewoond hebben. De kans dat je vanaf zo’n boot een echte beroemdheid spot is echter zeer klein. Meer kans om sterren te zien heb je op het voor het publiek ontoegankelijke Fisher Island, gelegen aan de zuidkant van Miami Beach. Je hebt een eigen boot of helikopter nodig om hier te komen.

Ook in de meest luxe hotels zoals het Fontainebleau, Loews en Delano heb je een kleine kans om een ster in het wild te zien. Wie vroeg opstaat, maakt nog het meeste kans omdat net na zonsopkomst de beroemdheden zoals normale mensen graag buiten komen om te joggen. Zoek dit vooral in en rondom South Beach en de wandelroute tussen 21st Street en 46th Street langs het strand.

bekijk alle boottochten in Miami Beach